Friday, January 23, 2009

Membawa hati yg Hancur

salam..hmm..membawa hati yg hancur ke ganu..haha..balik kampong ar...hehe..aku balik bukan sebab keluarge ke ape..aku balik 100% pasal si DIA...haha..balik gnu tenang kan fikiran..fikir ape yg aku akan buat next...haha..so nk on9 x jadi masaalah..aku bawak laptop balik.hehe..so if ada event2 stacy ke sori x dpt join...sebab xaxau balik bila...hati ngan parah nieh weii..!!! haha..so enjoy lah dengan event2 yang akan dtg..jangan lupa kan aku...hehe..peneng pon xaxau aku g ke x...so..if aku dah balik aku join...so tu saja...masa tuk rest otak....dah 3 malam x tido..haha..gila apa kan..haha...so bye2...

3 comments:

haori said...

nik...jangan la ko seksa diri ko..
tabah la hadapi semua ni..
jangan sebab perempuan ko tak tidor malam n semua 2..
aku faham..aku pun pernah rasa semua 2..ko sabar la k..tabah hadapi dugaan..
mungkin ada hikmah di sebalik semua ni..

TepungPelita said...

hmm..tq haori...

ArFan said...

Slm nik, ko kat ganu ke?aku insyallah balik kampung kat kemaman besok satu family..tp jauh dgn KT la ..wei..sabar..lek2..nnt story kat aku..taking care

Wahhh erry..semangat..lek jgak ok hiks!slamat bercuti..