Wednesday, January 14, 2009

Perjalanan Ke kuala Terengganu


salam...selepas berhenti di temerloh dan kuantan..kami meneruskan perjalanan..haha..memang penat woo...bayangkan dari kl-temerloh-kuantan-Kuala terengganu..peh...leh krem bontot..haha...siyes dah lama aq x balik kampung..haha..aku bukan la balik duk umah nenek aku..aku tido hotel...sebab ayah aku ada meting..so aku tido hotel la...so hotel aku tido nie hotel terpemes dan termahal di terengganu..haha...name die PRIMULA BEACH RESORT...heheheh..if korang dtg terengganu korang datang la tido sini..memang best la..hehe..harga jangan cite la..hehe....so perjalan aku amat panjang...kire bosan la jugak...haha...aku sampai di KUALA TERENGGANU tepat pada pukul 9.45 malam..so terus g makan..haha..sori ar x sempat nk ambik pic kedai makan..haha..dah lapa sangat..hahaha...so kul 11 malam aku p cek-in hotel la..haha..so skang aku post blog kat hotel la..hehe..ada wifi..haha..aku x nk cite banyak..aku nk tido dah nie.skang kul 2.32 pagi...haha..so enjoy ar pic2 mase owt tadi..hehe...



nie la kereta bembawa ku ke kuala terengganu..haha..keter kawan bapak aq..haha...



nie pic aku masa dalam kereta...peh..agak bosan la..ehhe..duk ingat kat nk on9 je..haha...



nie plak kawan ayah aku..hehe..die yang bawak kereta..haha...



-end-

2 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

bestt gielrr naik kete tu,x terasa sgt perjalanan jauh kn..=p

TepungPelita said...

haah..ok la..but x best sgt la..

lagi best naik 5 sires M sport