Sunday, February 22, 2009

21/2/2009

salam....semalam aku kuar g tengok wayang+and main boling..saje nk layan si besday girl...hahaha...so kami tengok cipe upin dan ipen...wahh..aku ngan ram duk couple seet lagi.,,,hahaha....so abis je tengok wayang kami g main boling...kat ampang poen kata ann..hahah.....and past main boling g umah antie ada kejutan besday tuk abg cesper,riana dan ram...so tengok2 ar pic..aq malas nk taip2 banyak2...



haa...ni ngan naik tangga nk g ke wayang tuh..wakakak..lana,aku dan ram besday girl..hehe..ram sweet je..hahah...
haaahh...sandarkan pada kenagan..eh2..bukan2...haha...ni belom mula lagi citer upin dan ipin..hahaha...duk couple seet lagi tuh..wakakka...start je cite aku jatuhkan penghadang tuh..wakak..mana lah tahu..x leh tahan nafsu..wakkakaka....


ni lak kat lif..dah nak naik kereta..owt nk g ampang poen...hahaha....pic kat ampang poen malas aku letak...sebab ada masaalah teknikal..wakakka..padahal dah kalah..wakakka...



wahh..nak masok kereta leh dulu posing...wakakak...amacam..ok x?? ok la kan..x hensem pon...hahahaha...sape2 nk ngorat boleh3...singel lagi...hahahah~~~so tuh je aku nk cerita la...hari yg enjoy...pada malam tuh aku g umah antie lakk..sambut besday...so...hapyy sgt2...so tq pada semua yg terlibat...

sekian

-7-

1 comments:

chumichugus said...

tgk citer upin n ipin yer..hhahahaaa