Saturday, March 28, 2009

23/3/2009

23/3/2009




pada 23/3/09 aku ngan kawan2 kolej aku p makan seafood kat belakang star hill...kat sini memang best la makanan..kire TERBAEK WOKK...huakakaka...so aku g ngan kawan aku..3 org je..tapi makan peh..agak banyak...yer ar mana x banyak..duk kolej makan maggie je...paling kuat makan nasi bujang..wakakka...so aq rase korang mesti try sini..best..harga murah je..x mahal pon..if korang yg BERKERJA DAN BERKEJAYA mesti mampu kan??? kata ada kereta,moto..huakakak..so tengok la ape yg kami oder ye..hihihi...

ni KETAM MASAK DAUN KARI..kire ni menu paling Terbaek la kat sini...tuh untuk 3 org makan..hahah..baru berape sen je..wakakka..try2..

ni dia..peberet aku..selain dari CHAR KUEH TEAW...ni la peberet aku...1 org je tahu ni peberet aku..wakakka..jeng2...sapa kah itu?? mesti la mak aku..wakakkaa...abis ko ingat sapa???..haha..ni LALA MASAK???(xaxau la masak ape)..wakakak...

haaah...tuh dia..mai dah..ni pon sedap ni..if korang dtg sini kat belakang star hill ni...x oder ni x sah la beb..kan ann..wakakka...ni UDANG MASAK BAWANG PUTIH..best weii...memang Terbaek wokk..udang2 dia boleh dikatakan besar jugak...ni pun murah je...

ni ape entah nama dia..kawan aku yg oder..aku x makan pon...mcm kambing je..waakkaka....tapi nampak bdk2 tuh makan ngan penuh kusyuk..hahaha..

so korang p la try k...kat belakang star hill je..kat medan selere tuh...aku pasti memang korang akan puas hati la..ok...try2 la erk..