Sunday, October 19, 2008

Aku,Stacyfrenz dan naili"s

salam semua....

semalam aku dan BOS A.K.A enKOS dan rakan2 yang pergi ke naili"s...

aku pertama kali nk ke naili"s....so x penah p kan diam je la...

dalam pukul 9.30 pejal P.A ambik aku kat rumah aku...

and teruskan perjalanan nk ambik sis laura...

pada asal nye nk ambik kat ampang point...si pejal p ke ampang park..

nasib x jauh sangat...sis laura pon p la ke ampang park...

sis laura pon dah sampai so kite org pon bertolak la pergi ke naili"s...

3 buah kereta berkonvoi...

kereta pejal,mrs.x dan sis laura....

dalam kul 10 malam kita sampai kat naili'S 2...

tempat yang cantik....

appan,mia,liana,temah,riana dan casper dah sampai awal dari kita orang..

so semua dah sampai ape lagi oder makan la...

aku biase la makan aper lagi...

CHAR KEUH TEIW la...

hahaha....

so sambil makan aku tengok2 la si MIA..cantik sekali malam tu..

bertambah suke aku kat die...

hehehe....

makanan pon dah sampai....makanan aku antara makanan yang sampai awal...

yang oder westen lambat skit sebab nk p kejer ayam,lembu dan kambing...

so makan la....

lpas makan....kita semua berbingcang pasal stacyfrenz...aku pon x dengar mane...

duk tengok kat mia je...x fokes...hehehe.....

aku pon dengal la ape dieorg duk meting2...buat2 tahu je...

aku kene balik awl...aku ajak appan balik....mia dan liana tumpang appan...

so dapat lebih masa la nk ckp2 ngan MIA....wkaka....

dalam perjalanan pulang ke umah aku..kami telah kene PUNDEK ngan org...

gara2 berhenti di tengah2 Trikfik light....

wakka....

dari naili"s sampai ke rumah aku di UKAY BISTARI aku,appan,liana dan mia duk gelak je..

aku heppy sangat semalam....

korang memang best...en.kos,sis laura,sis temah,sis riana,sis reen,liana,appan,pejal,orgutan,mrx.x,casper dan yang paling aku suke MIA...

heheh....

so next even kita kasi meriah lagi k....

9 comments:

Heartless Devilish said...

perghh..
drama betol...

siap pandang memandang mia ko nie weh..
hahahahahaha

TepungPelita said...

Pandang memandang x salah....

heehhe...

dah suke pandang la..

ehhehe...

ryomasakuno&Sunshine said...

kelaka siot ko ni nikik...wat btul2 tuu...caya la

TepungPelita said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

wah.... sapa mia tu,,,, bertuah org tu,,,,,hahahahaha
carina

TepungPelita said...

sis carina...mia 2 adik liana...

saye suke die...die xaxau suke saye ke x..

hehehe...

muke x hensem....hehee...

StacyFrenz Official Blog said...

Ayo...sambil berblog tu...sambil mencurahkan perasaan la ya, cakap jer la kalau suka kat Mia tu, but make sure dia belom berpun ya...aku takot ko terjun ke lombomh nanti keh keh keh - KOS

TepungPelita said...

die dah berpunye la kos...

keh keh keh....

Ruhaida Ishak said...

cian ko nik..