Monday, November 24, 2008

1 HARI YANG PENAT BUT ENJOY


aku bagun tepat pada pukul 6.30 pagi..
nape aq bangun awl.???
sebab nk p ambik ticket konsert muzik2 kat SRI PENTAS.
tepat pada pukul 7.00..sis laura sampai di rumah aq...
kami pun menuju ke KELANA JAYA untuk menjemput MIA..
so selepas menjemput MIA..tapan memikirkan masa depan..
kami terus ke SRI PENTAS untuk megambil ticket muzik2..
sampai2 di SRI PENTAS...tanya2 ada org ckp ticket x kuar lagi...
so kami pun p makan pagi dulu di RESTRON PENENG MAI DI area2
SRI PENTAS..
makan2..minum2...pas 2..kami pergi lagi ke SRI PENTAS dengan penuh harapan.
sekali lagi jawapan yang sama di berikan....
so kita pon p la lepak2 kat taman belakang one utama...
haha...sambil meghirup udara segar dan ketenangan persekitaran yang best.
so kami lepak2 sampai pukul 2 petang...
pegi sekali lagi ke SRI PENTAS...yes...!!!
ticket ada...!!! banyakk..!!!
tapii.....untuk KETOGORI lain..!!!
hahaha....memang dapat...
dapat maki...
hahah
so...kami bertiga terus pulang dengan rase hampa dah sedihh...

2 comments:

ann said...

nasib la aku lupa nk set jam.. kalu tak bodoh2 jer aku pegi amik ticket.. wakakakaakkaka... sian lora.. tekejar2 nk amik korunk berdua.. last2.. x der ticket.. kakaka

TepungPelita said...

tahu x apa..aq kesian sgt...dah nk buat cam mana...

dah x ada rejeki..