Thursday, January 22, 2009

Aku Nak Berubah

salam..ada 1 menda dalam hidup aku yg aku x penah pikir or x penah nk tanye kat kawan2 aku...ada kah aku ni ok..?? aku berkawan dengan baik ka..aku ada kurang ajar ka..aku ada terkasar bahasa ka...aku rasa memang banyak aku melakukan kesilapan...but aku banyak berubah dari dulu...sekarang aku berubah sebab ada org yg aku syg...but sekalrang aku nk berubah untuk kawan2 aku...selepas kehilangan org tersayang...so aku nk mintak pendapat korang...if aku ada wat salah...terkasar bahasa org ape2 lahh..sila tinggal kan commnet..aku nk mintak maaf kat korang...if korang malas nk send commnet..aku hope korang maaf kan aku...if aku ada buat salah kat korang...harap korang maaf kan aku..aku janji akan berubah...sedaya upaya aku...hope korang sokong aku dari belakang..

-tamat-

10 comments:

lobess said...

wahhh!! betol ka nak brubah ne?? hehe, ko xda salah pon nik..x jahat ponj..stakat laser2 kat cr tu adat la..aku pon jahat gak kat cr...tp aku tau hati ko baik punya...hehehehe =P

TepungPelita said...

ya ka??

aku nk mintak maaf kat ko if ada terkasar bahasa ke ape..aaf kan aku ya...

haori said...

yo bro..
kte semua ni perlu berubah...
tak semestinya bila buat silap baru nak berubah..
ko tak buat salah pun..
ko mmg baik..ko byk tolong aku...
aku akan bg sokongan kat ko...

TepungPelita said...

tq haori...kalau aku baik x plak mia tingalkan aku..aku jahat..aku kejam..selalu seksa die...hati dia banyak hancur sebab aq..walau apa sekali pon...aku tetap sayng dia..hingga akhir hayat aq..

Adriana Danielle said...

nak berubah, biar berubah, jgn di mulut ja. buktikan kesungguhan ko tu.

TepungPelita said...

ok2 riana..aku akan cuba slow2 berubahh...demi mia..apa pon aku sangupp...asalkan die kembali kepda aku..

Anonymous said...

uhuk2 nik..ko ader wat salah kat aku rasa nyer....tapi aku dah maaf kn...
klu nak berubah biar berubah betol2..kan lebih baik hidup klu ramai yang suke kita...

-edos-

NakamicHiE said...

uhuk2...
gud lak

TepungPelita said...

k..sama2 chie...

Lady said...

Bgs lah nik... u pun bknnya jht pon... cuma u still x matang... as a fren... ktorg sntiasa skong sgala apa yg u lakukan... sebagai seorg kwn kta kna ikhlas... boleh mnerima kelebihan dan kekurangan sseorg... dan... yg penting u ada azam nak berubah utk ke arah kebaikan...