Monday, January 12, 2009

Bulan Ke-3 Kami bersama 12/10/2008-12/1/2009


salam..hari ni 12/1/2009 genap 3 bulan aku couple ngan mia..haha...banyak kenagan manis dan pahit dalam masa 3 bulan ni...walau pon dah 3 bulan couple aku masih tidak megenali sepenuhnya mia...aku harap aku dapat kenal die dengan lebih mendalam lagi...so dalam masa 3 bulan ni kami ada la pergi date skit2...x leh la selalu muak kang...haha...ada date kat klcc..ada kat one utama...dalam masa 3 bulan ni aku cukup bahagia...kadang2 ada jugak masaalah..but aku berjaya selesaikan dengan cermelang...haha...ape pun aku berterima kasih kepada mia kerana menjaga aku dengan baik dalam masa 3 bulan ni...dia curahkan sepenuh kasih sayang die kat aku..so aku harap hubungan kami akan berkekalan...amin...



-tamat-

7 comments:

ryomasakuno said...

dah 3 bulan ekk...bagus2..semoga berbahagia...

TepungPelita said...

tq ryo...

bloga aku mcm ni pon sebab aku selalu tengok blog ko dulu...banyak pic2 ko ngan sun...so aku pon nk buat mende yang sama...

NakamicHiE said...

ahaks!nik..
xbaekk tau wat mcm ni.ho3
xyah la kira2 dah brpa lama korang kapel.hiks!!!
org cakap,kalo sllu kira2 ni mmg tputus punya..benda ni pena terjadi ngan sa cuz sllu wat mcm ni.
wakakakkakakaa

TepungPelita said...

ya ka chie.??

haha..

ok2...aku x kira ya...

hahah..!!

n e b e said...

semoga kekal sehingga 3 thn 3 abad 3 kurun 3 apa lg eh..muehehehehe..selamanya laa..ada bau2 nasi minyak suda ni.. :p

::sunshine:: said...

wwwaahhh nik...
kisah lama jgn di kenangkan..
huakakakaka...
semoga berbahagia utk slama2nyaaa...

Anonymous said...

hubbyy...thanks ya sayangg cz ingat..thanksss sangat2..hubby pon apa kurangnya..u pon curahkan kasih sayang u pada i sepenuhnya..u jaga i..i minx maaf kalau i ada wat salah sepanjang 3 bulan kita bersama..i minx dan i harap kita dapat selesaikan masalah kita dengan seadilnya dan sebaiknya...walaupon i x banyak sangat mengenali u..but i akan belajar tanpa putus asa..walaupon u bukan yang pertama...tapi i harap u jadi yang terakhir tok i..dan i harap kita dapat mengakhiri hubungan kita ni dengan ikatan yang sah...i berharap semoga kita selalu happy dan sukses selalu...dan i ingin berterima kasih pada cz menerima i sebagai insan yang paling istimewa di hati u...akhir kata dari i....i love u sooooo muccccc....!!!!!!!mmmmmmmuuuaaaaahhhhh....!!!!!!!!!!!!!