Sunday, January 11, 2009

Char Kueh Teaw Terbaek di Lembah Klang




salam...aku nk cita pasal CHAR KUEH TEAW yang terbaik penah aku rasa di area2 lembah klang...kedai ni bertempat di TAMAN BUNGA RAYA..haha..x silap aku ar..aku sebat je...aku g makan ngan bdk2 STACY FRENZ..aku sampai2 ja..aku terus beratur...masa beratur air liur aq dah meleleh2 dah tengok org tu tengah goreng..kire terbaik ar..aku oder char kueh teaw spisel..haha...kire bebaloi la ngan harga...rm 6.00..aku xaxau sape bayar kan untuk aku..iklas aku ckp..aku x ada duit...sob2...haha...so aku nk ajak korang meh cuba kat kedai ni...dbuka 8 hari semingu...24 jam..haha...dan2...so aku nk letak 2 pic bdk2 STACY FRENZ yang sedang menungu dan sedang menikmati CHAR KUEH TEAW...



ni salah sorang AJK STACY FRENZ ann a.k.a ciktemah..sudah tidak dapat menahan nafsunya untuk membedal...haha..tapi sunguh ayu die pada malam itu..hehe...kipas weii!!! mcm pempuan jawa terakhir...hahaha..amponnn..!!larikkk...!!

ni plak kawan kepada ann..ape ntah name die ni..bedah ke ape..haha...sori kak..main2 ja..sempat post lagi walaupon perot dah BERSHUFFLE..haha..ada ke..??..entah...haha....

-tamat-

6 comments:

Sheikh said...

org memang ramai Bro kat situ... tapi bagi perut aku power lagi yg di OMAQ Parit Buntar Bro, udang besaq besaq sepanjang telunjuk bro, pinggan pun isi lebat baru Rm2.80 bro

TepungPelita said...

parit buntal mana.???

ko ni..

x bace ke.??

kan aku ckp area lembah kelang..!!

aduh..

nebe said...

tmn bunga raya tu kat ne?cedap nyaaaa..muehehehehe..

TepungPelita said...

kat kl la..

hehe..

x kan kat brunai kot..hehehe

n e b e said...

tau la kl..xkan la xda nama tpt spesific...aduyai..tmn bunga raya kl?pergh!!posmen pon xleh cari Oooo..alamat gtu..wakakakakakaka..

TepungPelita said...

ko nk alamat ke.??

taman bunga raya 52000 setapak kuala lumpur