Friday, January 9, 2009

Game juiced 2 and award dari cypan



salam...hahahaha...kali ni aku nk cita pasal game plak..hehe..asyik2 jiwang je...haha....so game yang aku suke sgt main sekarang ni ialah JUICED 2....game ni game lumba kereta...ada drifit...ada drag...dan mcm2 lagi la....dari segi vedeo grafik memang cun..cantik gila la..lebih2 lagi anda bermain di PS3 or PSP..memang terbaik...bagi sound plak..cukup hebat..memang terbaik...if kereta tu ada turbo..siap ada bunyi lagi..hehehe...dari segi model2 kereta yang ada dalam JUICED 2 ni boleh dikatakan banyak kereta2 baru...hebat dan menarik...haha..lepas kita beli kereta..kita UPGREAT plak kan..pehh...memang sempoi ar...so aku nak korang yang peminat2 game lumba kereta,drift dan drag...try la game ni..kompom ada akan mendapat kepuasan....hehe..so..selamat mencuba...



pertama sekali aku nk ucapkan terima kasih kepada nuncy a.k.a cypan..sebab kasi aku award ni..aku x sangka ada org sentiasa ingat kat aku..aku berbesar hati..hehe..dah aku nk ucapkan bersyukur kepda tuhan yang memberi aku tenaga untuk update blog...so tq sekali lag kepda sang pemberi...aku nk hadiahkan award ni kepada 10 org rakan aku..hehe...
1.sun
2.nebe
3.wanz
4.ann
5.meen
6.haori
7.nakamiechie
8.kakak ipar ku liana
9.liza
10.ryo

3 comments:

haori said...

haha..nasib baek ko cter pasal game yg aku minat..game kereta...tp aku tak pernah dengar pun pasal game ni..
baru lagi ke game ni? grafik dia bgus tak? video effect dia best tak? mane lagi best..NFS Undercover or yg ni?

TepungPelita said...

game ni dah lama dah...

masa bulan 6 die baru kuar...

but kuar kat us la..

kat asia baru ja..x sampai 3 mingu...

nak tahu lebih lanjut...try sendri..hehe

ryomasakuno said...

terima kasih nik sbb bagi award ni kat aku...